Zet eens vette vingers op een glazen tafel: Microsoft Surface

Zowat een jaar geleden liep de halve online wereld wild van de Multitouch (demo filmpje), een research project van ene Jeff Han, die het hier nog eens uitlegt op de Ted Talks.

Niet het enige experiment in die richting, ik postte hier ook ooit een filmpje over de “Bumptop”. Maar nu blijkt dat ook Microsoft niet heeft stilgezeten, meer nog: ze zijn al een paar jaar bezig met hun versie van zo’n intuïtieve beeldschermen waar je met je handen dingen vastpakt, versleept en verandert.

Microsoft Surface History

Hier een voorstellingsfilmpje, meer te lezen op hun site uiteraard (één grote flashblob, helaas…).

Het ding komt pas beschikbaar volgende winter, en ik kan me voorstellen dat er een zwaar prijskaartje aan vasthangt – nog los van de kosten voor het ontwikkelen van specifieke toepassingen. Iets voor dure restaurants, winkels, hotels en casino’s… overal waar het mensen zo makkelijk mogelijk moet worden gemaakt om het geld over tafel te schuiven :-).

Dit bericht werd geplaatst in beeldscherm, filmpje, handen, interface, intuitief, manipulatie, microsoft, Microsoft Surface, P, Surface, touch screen, touchscreen, Youtube. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s