Valentijn bis: “Binnenkort écht samen”… en dan met zo’n x-je

Vodpod videos no longer available.

Uit de krant, hier te beluisteren:

Met een test van Radio 538, op Valentijnsdag 2007, liep zo’n relatietest niet goed af. Een nietsvermoedende jongen bijvoorbeeld, wilde een romantisch reisje naar Italië winnen voor hem en zijn vriendin, met wie hij net samenwoonde. In het programma van Barry Paf werd zijn vriendin gebeld door een mevrouw die als promotieactie een valentijnsboeketje aanbood, dat zij mocht sturen naar haar Valentijn.

Toen het meisje de bloemen niet naar haar vriend maar naar haar baas wilde sturen, was het verhaal duidelijk. Op internet werd hevig gediscussieerd of het in scène was gezet. Radio 538 ontkent dit ten stelligste, maar veel luisteraars hadden het schaamrood op de kaken.

Wie zijn lief ook eens wil testen kan dit jaar de SMS Liefdestest spelen:

Met de Valentine Love Test wordt een sms verstuurd: iemand vindt je leuk. De ontvanger moet raden wie zijn aanbidder is…
Het nieuwe van de sms-dienst van Valentine Love Test is dat de persoon die zijn geliefde heeft opgegeven te zien krijgt hoe vaak er geraden is. Kom je op de tweede plaats, heeft je geliefde iets uit te leggen.

Doén Joh!

Dit bericht werd geplaatst in 2007, Barry, Chantal, liefdestest, P, radio, Radio 538, Ramon, reis naar Italië, Simone, sms, test, Valentijn. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s