Waarom je beter van Twitter blijft als het je even tegenzit

Tweets Daniel van der Stoep, Nederlands lid van het Europees parlement voor de PVV

Twitter-opstootje van vanavond: Daniel van der Stoep, lid van het Europees parlement voor de PVV, laat zich even vangen door de schijnbare intimiteit van Twitter en deelt mee dat het leven hem tegenzit omdat zijn (ex-)medewerker blijkbaar ook zijn liefdesrivaal is.

De tweets waren na een half uurtje weer weggehaald, maar omdat het ondertussen al door ontelbare mensen geretweet is, is Twitter onvergeeflijk en blijft de Tweet bereikbaar:

Vandaag medewerker op staande voet ontslagen. Was kennelijk nodig om dag na verbreking van mijn verloving het bed met haar te delen...

Als Nederlands politicus moet je sowieso opletten met wat je zegt: Politwoops houdt systematisch bij welke tweets politici weer deleten (bijna altijd gaat het om tikfoutjes overigens) en herpubliceert die stante pede, met een Retweetknop erbij.  Leden van het Europees parlement staan er nog niet tussen, maar na vanavond komt daar vast verandering in…

Update: en natuurlijk was het ook niet zo moeilijk uit te vinden wie die ex-vriendin/verloofde is: een partijgenote die in de Haagse gemeenteraad zetelt.

Dit bericht werd geplaatst in P en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s