Omtersaaist nog steeds invloedrijk

Althans volgens de weblog-hitparade van Metatale. Nu is een 84ste plaats een behoorlijke degradatie ten opzichte van onze plek nr 41 uit de allereerste rangschikking, we staan toch maar mooi ex-aequo met 81 andere weblogs als ik zo de cijferrangschikking bekijk 😉 .

Om Ter Saaist is nog steeds invloedrijk volgens Metatale

En bovendien alweer iets beter dan de rangschikking van een paar weken geleden.

Complimenten trouwens voor de slimme Metatale-mannen, want ze slagen erin om na een paar maand te doen waar Technorati jaren voor nodig had: automatisch ontdekken dat een blog verhuisd is.

Maar wat is dat toch met die buttons… ? Geef nu toe, als je doorklikt op zo’n button verwacht je toch wat meer info te vinden over de blog waarvandaan je hebt doorgeklikt hee?

Het gaat toch allemaal over ONS, bloggers hee, en niet over JULLIE, mensen van Metatale 😉 ?

En niks nada gepersonaliseerd: hoe weet ik nu dat een blogger die buttoncode niet gewoon van een andere blog gepikt heb… Kijk, effe praktisch: welke van de volgende buttons is nu de onze:

MetaTale widget MetaTale widget MetaTale widget MetaTale widget

Nou 🙂 ?

Dit bericht werd geplaatst in blogosfeer, buttons, hitparade, invloed, metatale, P, rangschikking, ranking, top 100, Vlaamse bloggers. Bookmark de permalink .

7 reacties op Omtersaaist nog steeds invloedrijk

 1. Frank zegt:

  Tuurlijk gaat het om jullie, bloggers. Als je goed kijkt naar de link onder een button, zie je dat die wel degelijk naar een per-blog-unieke url gaat. In de toekomst is het zeker de bedoeling dat je dan een pagina met wat meer info over die specifieke blog te zien krijgt. Zoals eerder aangekondigd werken we ook aan een “claim your blog” functie (zoals bij technorati of google bv), waarbij je zal kunnen aanduiden welke info je op die gelinkte pagina te zien wil krijgen.

  Over het feit dat je nu iemand anders blogbutton kan “stelen”: dat klopt, en dat is voor een groot stuk bewust. Dit is namelijk één van de manieren om snel te detecteren onder welke urls je blog ook bekend is en zo sneller blog-verhuizingen te detecteren. We gaan dit in de toekomst wel beperken, maar momenteel laten we het nog even zo.

  Deze mogelijkheden komen er dus zeker aan, maar we focussen in eerste instantie op onze engine zelf. Ook onze middelen zijn helaas niet onbeperkt 🙂

 2. Pieterr zegt:

  Woehoe, antwoord 1u23 minuten na de posting! En dat ’s morgens vroeg 😀 !!
  Wat die blogbuttons betreft: ik denk dat ze nog populairder worden als je de naam/url van de blog erin “graveert” (toch in de grote versies). Vergroot volgens mij de kans dat ze effectief geplaatst worden :-).

 3. pralien zegt:

  Ik ga voor die middelste 😉

 4. Wat een afschuwelijk lelijk logo.

  Was getekend
  De Van De Pot Gerukte

 5. Pingback: Brazilië dreigt WordPress.com te blokkeren om homofobie « Talk of the Town

 6. Pingback: "Gelijk als op de kermis" « Om ter saaist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s