Eindelijk, na 177 jaar!

Hereniging Nederland en Vlaanderen

… Dat wij spijt hebben van de Tiendaagse Veldtocht van Willem I in 1830 tegen de opstandige zuidelijke Nederlanden.

Dat deze gewapende actie grotendeels was gefinancierd met voorschotten van de Nederlandse Handelsmaatschappij, later ABN AMRO geheten. Een bank waar inmiddels Belgen de scepter zwaaien na de overname door Fortis en anderen. Zodat ook in economisch opzicht de Belgische revanche een feit is.

Dat de Nederlandse hervormde kroonprins vooruitlopend op deze ontwikkeling al een roomskatholieke echtgenote heeft gezocht.

Dat de eetcultuur in België zo veel aangenamer is. Dat Maxima koningin kan worden van België, dat wij dan wel Willem Alexander nemen. Maar het behouden van Albert is ook mogelijk.

Petitie hereniging Nederland en VlaanderenZoveel oprecht berouw, zo’n welgemeende uitgestoken, hand, zo’n aandoenlijk optimisme dat ze er zomaar Brussel gratis mee bij krijgen… Natuurlijk heb ik getekend!

(ook al betekent dat ik binnenkort platgespamd wordt door deze gratis krant, die blijkbaar achter de actie zit, je moet er natuurlijk iets voor over hebben…)

Dit bericht werd geplaatst in actie, België, Belgische Opstand, Belgische Revolutie, Brussel, hereniging, Nederland, onafhankelijkheid, P, petitie, Verenigde Nederlanden, Vlaanderen, wallonië. Bookmark de permalink .

4 reacties op Eindelijk, na 177 jaar!

 1. hidh zegt:

  O, een verkapt huwelijksaanzoek!
  Ja, ik wil!

 2. alcyon zegt:

  Lol! Zou dit nu serieus bedoeld zijn?
  Wie weet, tegenwoordig.
  Gisteren heb ik het gerucht (?) gelezen dat er op internet een site is die de Franstaligen (Walen? Brusselaars?) oproept om op donderdag 15/11 de toegang tot Brussel te ontzeggen aan alle Vlamingen. Zal mij worst wezen, ik kom niet werken dan.

  Verder zou er ook een blog zijn waarop de Franstaligen oproepen tot een boycot van alle Vlaamse producten en firma’s (ik weet de link niet meer). Om de één of andere reden staat de Lidl en zo er ook tussen 🙂 .

 3. Justus zegt:

  Zot idioot, die hollanders weten nog niet eens dat Vlaanderen een andere vlag heeft. Ik ben een Belg/Vlaming met een Nederlands paspoort maar samen met nederland: nooit, België heeft zijn charme nederlanders zijn brutaal en kennen er niets van. Men is jaloers op de Vlaamse discipline.

 4. Dolle mol zegt:

  In Brussel begint de nieuwe revolutie tegen de staat en het kapitalisme, vanuit De Dolle Mol. Op Dolle Mol TV wordt opgeroepen de revolutie gewapend te steunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s