Weg met wordpress.com, leve omtersaaist.net

VerhuiswagenBenjamin had het al opgemerkt, we zijn verhuisd! Het saaiste weblog van het web is voortaan te vinden op omtersaaist.net in plaats van het oude omtersaaist.wordpress.com.

Op dit moment word je nog doorgestuurd, maar dat zal in de toekomst niet noodzakelijk meer zo zijn. Mocht je dus ergens de wordpress.com link staan hebben in je blogroll of een ander online leeslijstje, pas die bij gelegenheid eens aan, zo vermijd je een dode link later.

Wie ons in zijn/haar linklijstje staan heeft, zal trouwens regelmatig opduiken in het terug-link-lijstje van technorati dat je ook onder de hoofding “Vinden ons Saai” terugvindt in de rechterbalk (alleen laat technorati het de laatste tijd soms afweten, grrr). Volgens Technorati hebben we de laatste 6 maand op wordpress.com 271 links verzameld vanop 41 verschillende blogs (dat is onze “authority“), met omtersaaist.net zitten we nog maar aan een schamele authority = 1 dankzij de mensen van de Standaardblogs die ik al een verhuiskaartje gestuurd had.

Aantal blogs die naar Omtersaaist.wordpress.com gelinkt hebben de afgelopen maandAantal blogs die naar Omtersaaist.net gelinkt hebben de afgelopen maand

Met al die uitleg ben je ook helemaal met met de übercoole grafiekjes die je voor je blog kunt maken: je ziet “live” het aantal blogs dat de afgelopen 6 maand naar onze oude en nieuwe plek verwezen heeft: binnen een paar maand zouden die elkaar moeten kruisen, op dit moment is de stand 41 tegen 1. De grafiekjes hierboven zoomen uit op de laatste maand, hieronder vind je een veel langere historiek. Geef een gil in de comments als je hier toevallig voorbijsurft en omtersaaist.net heeft bijgebeend!

Grafiek van aantal linkende blogs naar omtersaaist.wordpress.com
Grafiek van aantal linkende blogs naar omtersaaist.net

Dit bericht werd geplaatst in aantal links, binnenkomende links, blogroll, blogs, blotter, dapper, domeinnaam, grafieken, grafiekjes, linklijstje, links, P, technorati, url, verhuis, verhuizing. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weg met wordpress.com, leve omtersaaist.net

 1. Succes!

  A propos; de tecnorati rss werkt ook niet meer bij jullie… 😕

 2. Pieterr zegt:

  Ha, er zit eindelijk beweging in… Technorati is weer beter gaan draaien…

  En ook voor het “Vinden ons saai” rubriekje in de rechterrand geeft Technorati weer het lijstje terug-linkers…

  Om zeker te spelen heb ik echter wel de oorspronkelijke Technorati feed door Feedburner.com gehaald – Feedburner bewaart telkens de laatste versie die géén foutmelding gaf, zodat Technorati er af en toe mag uitliggen zonder dat we er iets van merken…

 3. Pingback: Omtersaaist nog steeds invloedrijk « Om ter saaist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s