Is het ontrouw, als je anoniem je eigen partner gaat versieren? (Nachtmerrie bij online daten)

Een koppel dat zich niet realiseerde dat ze mekaar aan het versieren waren op Internet, gaat scheiden.

Sana Klaric en echtgenoot Adnan, die zichzelf de namen “Schatje” en “Prins van Vreugde” toebedeelden in een online chatroom, spendeerden uren door elkaar te zitten vertellen over hun huwelijksproblemen.

De waarheid kwam aan het licht toen de twee uiteindelijk kwamen opdagen voor een date. Nu heeft het paar, uit Zenica in centraal Bosnië, beslist om te scheiden en beschuldigen ze elkaar van ontrouw.

“Ik was plotseling verliefd. Het was ongelooflijk. Wij leken allebei vast te zitten in het zelfde soort miserabel huwelijk. Het had niet dichter tegen de waarheid aan kunnen zitten”, zei Sana, 27.

Adnan, 32, zei: “Ik vind het nog altijd moeilijk te geloven dat Schatje, die zo’n prachtige dingen schreef, eigenlijk de zelfde vrouw is waarmee ik ben getrouwd en die al die jaren geen aardig woord voor me over had”.
(bron)

One klefste kant bovenhalen terwijl er wel eens een bekende aan de andere kant zou kunnen zitten: het is de meest primaire angst van iedereen die zich aan het anonieme of pseudonieme online flirten heeft gewaagd.

Geen wonder dat er al ontelbare versies van dit verhaal de wereld zijn ingestuurd (remember “You’ve Got Mail?“). En blijven geherlanceerd worden anno 2007, ook al heeft iedereen ondertussen profieltjes met fotootjes of een webcam :-).

Dit verhaal is vuistdik verzonnen. En dan is Bosnië een veilige locatie, waar toch niemand gaat heen reizen om te verifiëren.

Dit bericht werd geplaatst in bedrog, chat, daten, flirten, liefde, online, online relatie, ontrouw, P, romantiek, scheiden, trouw, trouwen, verliefd, versieren. Bookmark de permalink .

Een reactie op Is het ontrouw, als je anoniem je eigen partner gaat versieren? (Nachtmerrie bij online daten)

  1. gerda zegt:

    The pina-colada song!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s