De Nederlandse bijdrage aan de Wereldkeuken

Pannekoeken met spek en stroop.

Pannekoeken met spekjes erin gebakken?!En dan ook nog eens een hoop stroop erbij???!

Dit bericht werd geplaatst in culinair hoogstandje, delicatesse, gastronomie, Nederland, Nederlanders, Nederlands, Nederlandse keuken, P, stroop met vlees, vreselijk, waarom een mens vegetariër wordt. Bookmark de permalink .

3 reacties op De Nederlandse bijdrage aan de Wereldkeuken

  1. pironik zegt:

    en is het daarmee dat die zo groot worden?
    en te serveren met een glaasje karnemelk zeker 🙂

  2. hidh zegt:

    Ha nee, karnemelk is te zuur. Bij pannekoeken drink je gewone melk.

  3. niggle zegt:

    Pannekoeken met spek kan ik anders ook nog wel binnenhouden. Alleen die stroop is er precies teveel aan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s