Sarkozy ivre saoul bourré drunk (Youtube)

Quelques mots de clé dans le titre pour les Googleurs, afin d’aider les téléspectateurs français qui ont été privés des images de la conférence de presse de Nicolas Sarkozy aprés son entretien bien arrosé avec Poutine. Ca aurait été trop gênant, quelques jours avant les élections (du 10 juin)? Heureusement la censure présidentielle française ne s’ applique pas aux chaînes belges. En plus, il nous faudrait une revanche!

Keyword-stuffed titel om de Franse surfers te helpen op zoek naar beelden van de persconferentie van Sarkozy na een (blijkbaar hartelijk) onderhoud met Putin. De beelden werden netjes weggecensureerd uit de Franse media (het was een paar dagen voor de verkiezingen van vandaag 10 juni), maar wel uitgezonden op het Belgische RTBF. Weerwraak?

Dit bericht werd geplaatst in 10 juin, élections, bourré, censorship, censure, censuur, conférence de presse, dronken, drunk, film, filmpje, france, frankrijk, Franse president, French president, G8, ivre, La Deux, Michel Daerden, P, poepeloere, Poutine, président français, Putin, RTBF, saoul, sarkozy, tipsy, video, Youtube, zat. Bookmark de permalink .

12 reacties op Sarkozy ivre saoul bourré drunk (Youtube)

 1. hidh zegt:

  Ik weet het niet ze. Ik hoor hem op het filmpje duidelijk hijgen van het lopen, volgens mij was hij gewoon nog niet zo gefocused. Tijdens het verdere verloop van de persconferentie (filmpje) komt hij totaal niet dronken over.

  Links bolwerk Le Monde plaatste het filmpje overigens wel op zijn website, vast ook niet voor niks.

 2. pieterr zegt:

  Het is niet omdat hij wat aangeschoten is dat hij niet meer kan functioneren… Daerden is daar ook een voorbeeld van 🙂
  Ook in het vervolg van de persconferentie was hij soms lollig en onvast, maar door het beetje beweging, in- en uitademen en vooral de adrenaline van het vooraan staan kan je weer wat op positieven komen:

 3. hidh zegt:

  Bwah… Die motoriek heeft hij altijd wel hoor. Ben niet overtuigd.

 4. Ecce Homo zegt:

  Hengel je weer naar kliks, P.? 😉 Bwa, zo zat of ‘zot’ is Sarko hier toch niet hoor. Geef mij dan Michel Daerden, of de slappe lach van Bill Clinton (http://eccehomo.wordpress.com/2007/04/24/de-slappe-van-bill/)

 5. Pingback: President Bush bestolen in Albanië (YouTube) « Ecce Homo

 6. Freydis zegt:

  Haha, wat een cool filmpje! Je kan er wel niet omheen dat ook een president zijn… menselijke kantjes heeft, niet? Ik vind hem hier wel iets schattigs hebben. Ergens heeft die man toch wel sex-appeal.

 7. pieterr zegt:

  Tsss, mvuijlst denkt ook al niet dat hij zat was, tjonge tjonge wat zijn die bloggers genuanceerd tegenwoordig…

 8. Ecce Homo zegt:

  Het fragment werd ook getoond op het VRT Journaal. Sarkozy leek toch wel dronken hoor. De manier waarom hij zei “Hoe doen we dit, stellen jullie me vragen?”, vond ik toch eerder een bewijs van hoog alcoholgehalte dan van gewone moeheid…

 9. Da Dame zegt:

  Ik weet het niet…Hij kijkt inderdaad een beetje raar uit zijn ogen ja :-s …maar heeft hij dat niet altijd? straks thuis is luisteren met geluid 😀

 10. Pingback: Sarkozy pas vraiment saoul ivre bourré drunk « Ecce Homo

 11. ratatinovitch zegt:

  it’s polit’hic-ment correct !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s