Rode Driehoek revisited

Remember mijn “rant” over de Rode Driehoek campagnesite? De (mijn en/of andermans)  kritiek is blijkbaar niet in dovemansoren gevallen… sinds een tijdje redirect http://www.rodedriehoek.be naar een WordPress.com blog:

Nieuwe Rode Driehoek Site

Nog een paar tips van deze beterweter

Ik vermoed dat ze nog druk aan het experimenteren zijn, zo zie je dezelfde teksten één keer ingebracht als blogpost en één keer als pagina… Achtergrondteksten lenen zich inderdaad tot “pagina’s”, en het is goed om ze in je linkernavigatie helemaal vooraan te plaatsen . Maar ik zou als hoofding niet “Pagina’s” blijven gebruiken – beter iets als het duidelijker “Over de Campagne” of zo. Dat kan je aanpassen door als administrator onder “Weergave” met de “Zijbalk Widgets” te gaan spelen.

Recent nieuws kan je kwijt in blog posts. Die blog posts gaan dan uiteraard de voorpagina vullen – daarvoor is het ook een blog. Als je meer de info over de organisatie in de kijker wil zetten, dan kan je bijkomend een “Tekst widget” helemaal bovenaan je navigatie plaatsen.  Dat stukje tekst komt dan op elke pagina terug.  Het zou iets kunnen zijn als: “Welkom op de site van de Rode Driehoek Campagne, een initiatief van…” enz…  Je kan er zelfs een paar links naar de achtergrondpagina’s in verwerken.  Zo is de voorpagina altijd gevuld met  vers nieuws voor terugkerende bezoekers, maar worden first-time visitors  toch goed verder gegidst.

Tenslotte: een redirect naar WordPress.com hoeft niet.  Voor 10 dollar per jaar laat je rodedriehoek.wordpress.com verder leven als rodedriehoek.be.  Ga daarvoor kijken onder “Uitbreidingen” – “Domeinen”, hier vind je meer uitleg.

Succes!

Dit bericht werd geplaatst in beterweterij, Custom Domeins, gratis advies, Humanistisch Verbond, Humanistisch-Vrijzinnige Vereniging, je eigen domein, navigatie, P, Rode Driehoek, rodedriehoek, rodedriehoek.be, Wordpress, Wordpress.com. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rode Driehoek revisited

  1. Björn Siffer zegt:

    Ok, ik zie het nu. Ze hebben blijkbaar aanpassingen gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s