Blogbox Opkuis

Soms moet je eens schoon schip maken met blog-ideeën. Hier dus 5 embryonale posts die al màààààààànden(*) in de baarmoeder (**) zaten maar nooit volgroeid geraakt zijn:

Miniature Earth

Instructief filmpje (van deze mensen). Als er 100 man op de wereld woonde, dan zou het er zo uitzien:

IT Crowd

Om één of andere reden denkt H dat het een reality serie is. Massa’s fragmenten en afleveringen online, maar ik link hier naar het zoekresultaat want ze worden er even snel weer afgehaald.
IT Crowd

CuCumis

CucumisVoor taalsnobs die zich nuttig willen maken. Vertaal teksten naar je moedertaal in ruil voor punten. Spendeer die punten dan weer om andere vertalingen te laten maken. Meer uitleg (in het Nederlands, uiteraard) hier.
Naamverklaring:

Cucumis is latijn en betekent zoiets als ‘watermeloen’, een ronde vrucht, zoals de aarde, vol vitaliteit en geluk. Met circa 3000 gesproken talen over de hele wereld, hopen we dat deze website ons zal helpen om elke taal te leren kennen.

Feeling lucky filmpje


Voor het geval je eens behoefte hebt aan een opbeurend filmpje waarin alles goed afloopt.

Quintessential Youtube Video


Je moet er even bij gaan zitten (10 minuten), maar toch, nooit een filmpje gezien dat Youtube beter samenvat. Dat vinden Youtubers blijkbaar ook bijna 2 miljoen views.

* Al mààààànden hee! Want natuurlijk had ik die dingen al lang gezien lang voordat God en Klein Pierke er over geblogd hadden!
** Niet bang zijn, is gewoon een foldertje in mijn Gmail
*** Hey, bijna allemaal Youtube filmpjes… Ben ik dan toch verslaafd?

Dit bericht werd geplaatst in aarde, arm en rijk, bloggen, Channel Four, Cucumis, Feeling Lucky, filmpje, filmpjes, grappig, gratis vertalingen, IT Crowd, lenteschoonmaak, P, teksten vertalen, verdeling rijkdom, vertalers, Youtube. Bookmark de permalink .

3 reacties op Blogbox Opkuis

 1. Ik ben toch meer voor metacafé en dailymotion. Er zijn te veel ‘attention whores’ op Youtube ipv leuke filmpjes.

 2. eelco dudink zegt:

  Hogere straffen in NL Petitie
  http://www.axci.nl/?ln=ned&id=388
  Weten jullie 29 januari 2007 te herinneren als de dag van rouw en onheil? Het is de dag dat onze broer, vriend, en allen naaste, Pascal Triep, werd doodgestoken in Scheveningen. De straffen die zijn geeist in deze gruwelijke moordzaak zijn natuurlijk allerlaagst en de advocaat Job Knoester eist nog eens vrijspraak. Dit natuurlijk allemaal onterecht, en wij eisen dat de straffen hier in nederland stukken hoger worden dan dat ze nu zijn.

  Voor de zaak van Pascal is het te laat. Er zal binnen 2 weken uitspraak gedaan worden. Maar er zijn genoeg andere zaken waarbij moordenaars wegkomen met 3 dagen cel en 10 uur tuintjes schoffelen. Moordenaars moeten langere straffen krijgen!
  Teken daarom deze petitie, voor hogere straffen!

 3. Pingback: Blogbox opkuis (2) « Om ter saaist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s