Gratis voor niks naar 300 Spartanen

Wie graag naar 300 afgewaxte en goed gevleesde Spartanen gaat kijken, schrijve zich hier snel in. Een email newsletter vanmorgen bracht een wedstrijdje op gang waarbij de club die het snelst 300 mensen bij elkaar had, met die 300 mensen ook gratis naar de film mocht.

Het ziet ernaar uit dat blogger Pietel met zijn bloglezers dat op één dag zal klaren, vooralsnog zonder concurrentie. Pech voor de marketeers die hadden gehoopt op een lang uitgesponnen nek aan nek race waarbij ze héél véél emailadressen in de wacht hadden kunnen slepen :-D.

Overigens bevestigt blogmoeder Clo mijn stelling dat het dikke vette propaganda is ;-). Getuige daarvan ook de begeleidende documentaireLast Stand of the 300“:

Update 21 maart: bah, bah, bah! De Telenet forum-mers zaten al aan 300 voordat de bloggers maar begonnen, dus het is veel moeite voor niks geweest. Stomme marketeers die mails gaan rondsturen op het moment dat de wedstrijd al beslist is!

Dit bericht werd geplaatst in 300, Amerika, blog, film, Grieken, Griekenland, Iran, Leonidas, P, Persia, Perzen, Perzië, Pietel, Sparta, Spartanen, Thermopylae, wedstrijd, Xerxes. Bookmark de permalink .

Een reactie op Gratis voor niks naar 300 Spartanen

  1. Blogmoeder :-§ het idéé
    *veegt denkbeeldig pluisje van de kraag van pieterr*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s