Jurgen Verstrepen’s (flauwe!?) grapje over Elio Di Rupo

Gezien op het Second Life forum:

Jurgen Verstrepen richt ‘Onafhankelijk Vlaanderen’ op in Second Life

Een paar mensen zijn gaan kijken in “Onafhankelijk Vlaanderen” (een villa met een danszaal en een tentoonstellingsruimte waar foto’s hangen uit Verstrepens radiocarrière). Het strafste is wel deze foto (van een affiche binnenin het gebouw) die afwisselend beeldjes toont van Verhofstadt, Freya Van den Bossche… en Elio:

Elio Di Rupo in de Villa van Verstrepen Op Second Life

Euhm… zou dat niet in aanmerking komen voor laster en eerroof? Ene Olivier Trusgnach is daar indertijd toch niet zomaar mee weggekomen… Tijd om een deurwaarder naar Second Life te sturen!

Dit bericht werd geplaatst in beschuldiging van pedofilie, Elio Di Rupo, Freya Van den Bossche, Guy Verhofstadt, Jurgen Verstrepen, laster en eerroof, Olivier Trusgnach, Onafhankelijk Vlaanderen, P, second life, Vlaams Belang. Bookmark de permalink .

2 reacties op Jurgen Verstrepen’s (flauwe!?) grapje over Elio Di Rupo

  1. joen zegt:

    Tja, dit vind ik toch niet echt kunnen. Voor of tegen, ik vind dat je in de politiek op de bal moet spelen en dit is veel méér dna op de man spelen. Die Verstrepen zouden ze met zijn kl***** aan de hoogste boom moeten hangen.

  2. Els zegt:

    Maar nu snap ik het! De afspraak is gewoon zo veel mogelijk kwetsende parodieën te lanceren, zodat er op den duur hier en daar processen van komen zodat de oelewappers zich kunnen hullen in een slachtofferrol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s