Download "An inconvenient truth" van Al Gore

Omdat Google video het nog steeds vertikt een deftige download link te zetten, hier is ie dan:

Download “An inconvenient truth” als mp4 om onderweg op laptop of Ipod video te bekijken.

Of hier online natuurlijk… (via)

Update Feb 12:

Google heeft de film verwijderd – niet onlogisch voor een video die momenteel in de winkels te koop ligt… Je kan wel nog een trailer bekijken (en nadien een andere search proberen :-S ):

Dit bericht werd geplaatst in Al Gore, an inconvenient truth, download, film, Global warming, google video, googlevideo, P, video. Bookmark de permalink .

12 reacties op Download "An inconvenient truth" van Al Gore

 1. Pingback: Appelogen » An Inconvenient Truth, volledig online te bekijken

 2. Astrid zegt:

  WAAROM!!?? Nu moe ik helemaal tot aan de videotheek met mn fiets om dan nog es 4 eur te betalen!! šŸ˜¦

 3. Astrid zegt:

  En dat is vermoeiend…

 4. pieterr zegt:

  Zolang het maar niet met de auto is, Astrid!

 5. Al Gore zegt:

  Hi, my name is Al “nut-sucker” Gore, and even I think An Inconvenient Truth is Bullshit!

 6. kj zegt:

  ok, degene die dit zever, saai, bullshit vinden. Ge zijt LOMP!!!!!!!! De feiten zijn er, de gevolgen zijn al bezig, en als ge dan nog zo stom wilt zijn om dit nog niet te geloven… dan hebt ge het aan u eigen!
  trouwens, als ge aardrijkskunde gehad hebt wist ge dit allang, alleen zijn nu nog maar eens meer feiten en bewijzen naar boven gekomen.
  Dit is geen fictie maar realiteit, wie niet horen wil moet maar voelen zeg ik dan maar(we zullen ons achter 20 jaar nog eens spreken als niemand een aanpassing doet)(als dat dan nog gaat)
  gegroet

 7. P. Blokdijk zegt:

  will see it first, give comment later

 8. PL zegt:

  kj en alle anderen…ik raad aan om ook eens naar deze BBC campaigne te kijken

  Ondanks dat een aantal belangrijke vragen niet behandeld worden (bijv.: gaat de stijging in CO2 in de toekomst wel een rol spelen?) en ondanks de matige beeldkwaliteit wel zeer de moeite waard. Zeker als je geinteresseerd bent in het debat over human induced global warming.

  Global warming is een politieke discussie (aan het worden)…dus, doe je eigen onderzoek naar echte feiten, vorm een mening (welke dat ook is) en loop niet achter de massa aan…

 9. esgee zegt:

  Wat een bullshit, politieke discussie.
  Het feit dat de poolkappen en groenland snel aan het smelten zijn lijkt me niet meer politiek maar pure realiteit. Maar ach, het is niet aan ons, het is politiek, meneertje… Sluit uw ogen maar.
  We zijn mensen van 1 aarde. We hebben maar 1 aarde. Wat doen we hierna?
  Heeft u kinderen?
  Laat ons de belachelijke hypocriete hypothese aannemen dat het allemaal politiek is en geĆ«nsceneerd , zelfs dan nog is het in ons allerbelang dat we gezonder beginnen gebruik maken van de aarde, al was het maar voor onze gezondheid. Duizenden stralingen in de lucht (in Amerika blijven de bijen weg, omwille van gsm straling, Einstein zei ooit: als de bijen uitsterven, 4 jaar later de mens), zure regen, uitstoot, smog, ongezonde voeding, kankers omwille van onze leefgewoonten, what’s next in belang van de poen???
  Mensen, wakker worden !!!!!!!
  Kent u het liedje Confortably Numb van Pink Floyd?

 10. Pingback: En plots wil iedereen de film gezien hebben « Om ter saaist

 11. MMMM zegt:

  Wetenschappelijk is helemaal nog niet aangetoond dat de opwarming van de aarde veroorzaakt of versterkt word door, door de mensheid uitgestootte koolstofdioxide, monoxide of CFK’s. En langzaamaan: iedereen spekt de staatskassen in het kader tegen de klimaatverandering. Er is dus werkelijk niets aangetoont behalve wat incausale kortetermijnsverbanden met de huidige temperatuurssteiging. De aarde bestaat al 6 miljard jaar en 5000 jaar geleden was de aarde zo’n 4 graden celsius warmer.

  Dit neemt niet weg dat er geen klimaatprobleem is maar wel dat het door menselijk toedoen veroorzaakt wordt.

  Ps: 1 vulkaanuitbarsting stoot meer co2 uit dan de mensheid in 10 jaar. Al Gore gebruikt 20 keer zoveel energie dan een gemiddeld Amerikaans huishouden, lekker volgen zon hypocriete leider.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s