Omkoopschandaal treft Bwards verkiezing!

Bij een huiszoeking in het Antwerpse werd een grote lading counterfeit confiserie in beslag genomen. De politie vermoedt dat de lading bedoeld was voor omkoping in de aan de gang zijnde nominatieproces voor de B(loga)wards 2006. Het is niet duidelijk of en hoeveel van het materiaal effectief al gebruikt zou zijn.

het bewijsmateriaal

Het gaat om namaak van het merk M&M’s. Naar de oorsprong blijft het gissen, de concurrent Smarties ontkende alvast ten stelligste iets met de zaak te maken te hebben.

Critici van de Bwards grepen het incident aan om te wijzen op de makkelijke manipuleerbaarheid van dit soort pop polls, en stellen dat we nog meer omkooppraktijken, en zelfs bedreiging en geweld mogen verwachten.

Insiders beweren echter dat het snoepgoed vrijelijk op het internet te verkrijgen is, meer nog, dat M&M’s zelf bij de fabrikatie betrokken is.

Dit bericht werd geplaatst in 2006, blog van het jaar, Blogawards, Bwards, Bwards 2006, fraude, M&M's, manipulatie, omkoperij, P, Smarties, smerige truken, verkiezing, verkiezingen, zoetigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Omkoopschandaal treft Bwards verkiezing!

  1. Pingback: bwards: de enige, echte, officiële en door het publiek gekozen blogawards van België 2006 » Omkoopschandaal treft bwards 2006!

  2. Luc zegt:

    Dat het ging gebeuren was te verwachten.
    Maar wanneer, dat was nog de vraag.
    En op zo’n manier dan nog.
    ik wens jullie allen veel sterkte …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s