Geen internet op de Dag des Heren

Voor wie dacht dat het filmpje over Nederlandse Christenfundamentalisten een grapje was, hier een illustratie hoe ernstig Gods gebod wordt genomen, een screenshot van bij de SGP jongeren:

Ook op het internet wordt de zondagsrust gerespecteerd… Dat de site van de partij zelf vandaag zondag in de lucht is, kan niet anders dan een dwaling van de webmaster zijn.

Nog bevreemdender is dat ook de gereformeerde krant een dagje het nieuws laat voor wat het is, en redirect naar de vaste zondagspagina:

Je moet al je javascript afzetten in je browser, wil je door de Google cache geholpen worden. Snel doorklikken maar, dit internetcuriosum is nog tot middernacht te bekijken. Of gewoon wachten tot de volgende Dag des Heren natuurlijk…

Dit bericht werd geplaatst in christenfundamentalisme, ChristenUnie, fundamentalisme, godsdienst, media, Nederland, Nederlands, P, politiek, reformatorisch dagblad, SGP, zondag, zondagsrust. Bookmark de permalink .

Een reactie op Geen internet op de Dag des Heren

  1. Anke zegt:

    Wat is nu eigenlijk het probleem? Zelf ben ik ook gelovig, en houd de zondag om te rusten en ontspannen. (ik internet dus wel)
    Maar ik kan zo moe worden van dat belachelijk maken van de
    wat ‘behoudende’ christenen. Ze doen er toch niemand kwaad mee?
    Bovendien heb je echt geen leuker leven als je je niets van God of Zijn leefregels aan trekt, al schijnen sommige mensen dat nog steeds te denken. Jezus maakt juist vrij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s