Help Martin Luther King een handje! (en meteen je kleine neefje)

Je kleine neefje laat je trots zijn eerste Engels opstel lezen. Over Martin Luther King. De grote Amerikaanse leider uit de jaren ’60 die mee zorgde voor de afschaffing van de rassenwetten.

Een lieger en bedrieger“, schrijft je neefje. “Een Amerika-hatend communist, een misdadiger en verrader.” Euh, pardon???

“Ja hoor”, houdt je neefje vol. Dat staat allemaal op Google! En Google weet toch alles?

Google resultaten voor Martin Luther King

De zoekresultaten op de Engelstalige Google voor “Martin Luther King” geven momenteel martinlutherking.org als eerste resultaat… een site uitgebaat door de racistische organisatie Stormfront. Door vaak te linken naar die site zijn ze erin geslaagd om hùn versie van Martin Luther King’s verhaal helemaal bovenaan Google te krijgen.

Dus help je neefje en wijs Google de weg naar een meer betrouwbare biografie: link naar het Wikipedia artikel over Martin Luther King. (via)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in google, GoogleBomb, Googlebombing, Martin Luther King, Martin Luther King Jr., P, Stormfront. Bookmark de permalink .

5 reacties op Help Martin Luther King een handje! (en meteen je kleine neefje)

 1. Pingback: Voornamelijk herrie en eten » Help Martin Luther King een handje

 2. Pingback: Spring in de bres voor Martin Luther King! « Leenwoorden

 3. leen zegt:

  Schandalig! Via Om ter saaist kwam ik erachter dat de zoekterm ‘Martin Luther King’ op de Engelstalige Google momenteel martinlutherking. org als eerste resultaat oplevert. Die site is in handen van de extreem racistische organisatie Stormfront en verkondigt allerlei leugens over de zwarte held. De man verdient, zoals we allemaal weten, wel beter. Hij heeft ten slotte niet voor niets de Nobelprijs voor de Vrede gewonnen. Steun dus de oproep van Om ter saaist en plaats op je blog een link naar het Engelse Wikipedia-artikel over King. Een kleine moeite voor een groot man!

 4. Henk zegt:

  Ja vast, dat met je neefje enz is onzin-praat, als je neefje niks weet van Amerika en Martin Luther King, dan kan ie ook geen engels. :S
  Maar ja, ieder zo zijn eigen hobby, alleen zou het leuk zijn als je een beetje geldige reden geeft voor die nutteloze hobbies, jullie site staat nu ook hoog en dat wil je vast ook niet, omdat er geen informatie over die knul staat…

 5. pieterr zegt:

  Dag Henk,
  sorry hoor!
  We kunnen er ook niet aan doen dat we zo hoog staan!
  Ook een opstel aan het schrijven over Martin Luther King?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s